Tilmelding: Han gik sig over sø og land

For at kunne tildele museumsbesøg, teaterforestillinger, elevhæfter osv. korrekt, skal vi bruge oplysninger på den enkelte klasse. Tilmeld derfor klasserne med kontaktoplysning på den koordinerende lærer, så vi er sikre på at have de rigtige oplysninger.

Tilmelding til projekter

HAN GIK SIG OVER SØ OG LAND

Fem fortællinger fra det nye testamente

Introducer dine elever for fem centrale fortællinger vha. fortælling, klassesamtaler, sanselege, læs-selv og  en spændende hjemmeside.

I klassesamtalen vil eleverne møde de tilværelsesspørgsmål, som historierne lægger op til og giver et muligt svar på. Eleverne inviteres til at spejle de gamle fortællinger i deres egne oplevelser og tanker og således opnå en bevidsthed om, at de spørgsmål, som var vigtige for 2000 år siden i et fremmed land, også er spørgsmål, som kan være vigtige for os i dag.

På projektets hjemmeside kan eleverne på et interaktivt kort gå på opdagelse i det land, hvorfra fortællingerne stammer. Herigennem vil de opnå viden om og forståelse af, at fortællingerne ikke alene har betydning for mange kristne i hele verden, men også i deres opståen knytter sig til et helt bestemt geografisk område.

I materialet findes fortællingerne som små læs-selv tegneserier i forskellige sværhedsgrader til kopiering. Derudover findes der masser af forslag til andre aktiviteter, samt baggrundsstof til læreren.

 

Projektet indeholder:

  • Lærervejledning med baggrundsstof mm
  • Hjemmeside med interaktivt kort og meget andet

Udbydes: september - oktober 2021

Klassetrin: 1.- 3. klasse

Lektionsantal: 8 lektioner

Fag: kristendomskundskab

Tilmeldingsfrist: d. 13. august 2021