HAN GIK OVER SØ OG LAND

Fem fortællinger fra Det Nye Testamente

Introducer dine elever for fem centrale fortællinger vha. fortælling, klassesamtaler, sanselege, læs-selv og  en spændende hjemmeside.

I klassesamtalen vil eleverne møde de tilværelsesspørgsmål, som historierne lægger op til og giver et muligt svar på. Eleverne inviteres til at spejle de gamle fortællinger i deres egne oplevelser og tanker og således opnå en bevidsthed om, at de spørgsmål, som var vigtige for 2000 år siden i et fremmed land, også er spørgsmål, som kan være vigtige for os i dag.

På projektets hjemmeside kan eleverne på et interaktivt kort gå på opdagelse i det land, hvorfra fortællingerne stammer. Herigennem vil de opnå viden om og forståelse af, at fortællingerne ikke alene har betydning for mange kristne i hele verden, men også i deres opståen knytter sig til et helt bestemt geografisk område.

I materialet findes fortællingerne som små læs-selv tegneserier i forskellige sværhedsgrader til kopiering. Derudover findes der masser af forslag til andre aktiviteter, samt baggrundsstof til læreren.

Se det gratis lærerkursus i fortælling!

Udbudt: maj- juni 2019

Klassetrin: 1.- 3. klasse.

Lektionsantal: 7-10 lektioner

Fag: Kristendomskundskab og dansk

Tilmelding ved at klikke her.